Danny Aiello

Danny Aiello

Danny Aiello
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.6.1933

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör ve yapımcı.

Tam adı Daniel Louis Aiello Jr.'dır. Doğruyu Seç (1989), Sevginin Gücü (1994) ve Ay Çarpması (1987) filmleriyle tanınmıştır. 8 Ocak 1955'ten beri Sandy Cohen ile evlidir ve 4 çocuk babasıdır.

Filmografi

2018 Little Italy
2017 The Neighborhood
2014 Reach Me
2014 Henry & Me (Seslendirme)
2011 Capone: The Rehearsal (Kısa Film - Ayrıca Yapımcı)
2010 Stiffs
2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (Video Filmi)
2006 The Last Request
2006 Şanslı Slevin
2006 A Broken Sole
2005 The Fool (Kısa Film – Seslendirme)
2005 Brooklyn Lobster
2004 Zeyda and the Hitman
2004 UnConventional (Belgesel - Ayrıca Yapımcı)
2003 Shorty (Belgesel - Ayrıca Yapımcı)
2003 Mail Order Bride
2001 Off Key
2000 Prince of Central Park
2000 Mambo Café
2000 Dinner Rush
1999 18 Shades of Dust
1998 Wilbur Falls
1998 A Brooklyn State of Mind
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis
1996 Vadide İki Gün
1996 Mojave Moon
1996 City Hall
1995 Power of Attorney (Video Film)
1995 Lieberman in Love (Kısa Film)
1995 Çifte Oyun
1994 Sevginin Gücü
1994 Save the Rabbits (Kısa Film)
1994 Hazır Giyim
1993 The Pickle
1993 The Cemetery Club
1993 Me and the Kid
1992 Ruby
1992 Mistress
1991 Once Around
1991 Hudson Hawk
1991 29. Cadde
1990 The Closer
1990 He Ain't Heavy (Kısa Film)
1990 Dehşetin Nefesi
1989 White Hot
1989 The January Man
1989 Shocktroop
1989 Harlem Geceleri
1989 Doğruyu Seç
1988 Russicum - I giorni del diavolo
1987 The Pick-up Artist
1987 Radyo Günleri
1987 Man on Fire
1987 Ay Çarpması
1986 Madonna: Papa Don't Preach (Kısa Video Film)
1985 The Stuff
1985 The Protector
1985 Key Exchange
1985 Kahire'nin Mor Gülü
1984 Old Enough
1984 Death Mask
1984 Bir Zamanlar Amerika
1981 Fort Apache the Bronx
1981 Chu Chu and the Philly Flash
1980 Meşin Ceketliler
1980 Hide in Plain Sight
1978 Fingers
1978 Bloodbrothers
1977 Hooch
1976 Paravan
1975 The Godmothers
1974 Baba 2
1973 Bang the Drum Slowly

Televizyon

2017 Fielders Choice
2017 Difficult People
2017 Broken Dreams Blvd (TV Filmi - Ayrıca Yapımcı)
2012 Celebrity Taste Makers (TV Dizisi)
1998 The Last Don II (Mini Dizi)
1997 Dellaventura (Ayrıca Yapımcı)
1997 The Last Don (Mini Dizi)
1995 Brothers' Destiny (TV Filmi)
1989 The Preppie Murder (TV Filmi)
1988 Alone in the Neon Jungle (TV Filmi)
1987 The Hustler of Money (Kısa TV Filmi)
1987 Saturday Night Live
1987 Night Heat
1987 Daddy (TV Filmi)
1985 The Lucie Arnaz Show
1985 Lady Blue
1984 Tales from the Darkside
1983 3-2-1 Contact
1983 Blood Feud (TV Filmi)
1982 Nurse
1982 Gemini (TV Filmi)
1982 A Question of Honor (TV Filmi)
1980 ABC Afterschool Specials
1978 On Our Own
1978 The Last Tenant (TV Filmi)
1978 Lovey: A Circle of Children, Part II (TV Filmi)
1977 The Andros Targets
1977 Büyükbaba Efsanesi (Mini Dizi)
1976 Kojak

Görev Aldığı Yapımlar

Danny Aiello Fotoğrafları