Darina Shmidt

Darina Shmidt

Darina Shmidt
Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.9.1983

Doğum Yeri: St. Petersburg, Rusya

Rus animatör, senarist ve yönetmen.

Luntik i ego druziya (2006) ve Fantastic Journey to Oz (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Fantastic Journey to Oz
2016 Ivan Tsarevich i Seryy Volk 3
2007 Malenkaya Vasilisa (Kısa Film)

Televizyon

2018 Little Tiaras
2006 Luntik i ego druziya

Senaryo

2007 Malenkaya Vasilisa (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Darina Shmidt Fotoğrafları