Darren Lynn Bousman

Darren Lynn Bousman

Darren Lynn Bousman
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.1.1979

Doğum Yeri: Kansas, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Testere II (2005), Repo! The Genetic Opera (2008) ve Tales of Halloween (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Tension
2021 Death of Me
2020 Spiral: Testere Devam Ediyor
2018 St. Agatha
2017 RGK & Sabrina Kern: Alone Land (Kısa Video)
2016 Abattoir
2016 Alleluia! The Devil's Carnival
2015 Tales of Halloween
2013 Emilie Autumn: Fight Like a Girl (Kısa Video)
2012 Şeytanın Ormanı
2012 The Devil's Carnival
2011 11-11-11
2010 Anneler günü
2008 Repo! The Genetic Opera
2007 Testere IV
2006 Repo! The Genetic Opera (Kısa Film)
2006 Testere III
2005 Testere II
2001 Identity Lost
2000 Butterfly Dreams (Kısa Film)

Televizyon

2014 Angelus (TV Filmi)
2008 Fear Itself

Yapımcı

2021 The Dwelling
2018 Good Girl (Kısa Film)
2018 Slay Belles
2017 SockMonster (Kısa Film)
2012 Şeytanın Ormanı
2012 The Devil's Carnival
2008 Repo! The Genetic Opera

Televizyon

2014 Crow's Blood (Mini Dizi)

Senaryo

2021 The Dwelling
2018 Abattoir: The Foundation
2013 Emilie Autumn: Fight Like a Girl (Kısa Video)
2012 Şeytanın Ormanı
2011 11-11-11
2005 Testere II
2001 Identity Lost
2000 Butterfly Dreams (Kısa Film)

Televizyon

2014 Angelus (TV Filmi)

Oyuncu

2021 Happy Horror Days
2014 Found (Kısa Film)

Televizyon

2013 Holliston

Görev Aldığı Yapımlar

Darren Lynn Bousman Fotoğrafları

Darren Lynn Bousman Haberleri