Dave Davis

Dave Davis

Dave Davis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.1.1973

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Dave Randolph-Mayhem Davis'tir. Yürüyen Ölüler (2012), True Detective (2014), Büyük Açık (2015) ve Logan (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Anima Us (Kısa Film)
2021 Premier Amour (Kısa Film)
2021 Presence
2021 Pensacola Prophet: The Story of Pecan Pinwheelie (Kısa Belgesel)
2021 Oubliette (Kısa Video)
2020 USS Greyhound: La bataille de l'Atlantique
2019 Ölü Nöbeti
2019 The True Don Quixote
2019 Sunday Girl
2019 Stick-up (Kısa Film)
2019 Kill The Boyfriend (Kısa Film)
2019 Date Movie (Kısa Film)
2018 The Domestics
2018 Laundry Day
2017 Logan
2017 Jeepers Creepers 3
2017 Father/Son (Kısa Film)
2017 Dark Meridian
2017 Bomb City
2016 Sticky Notes
2016 Ozark Sharks
2016 Lark (Kısa Film)
2015 Very Bad Dads
2015 Jingle Boyz (Kısa Video)
2015 Şeytani Ruhlar
2015 Painted Lady (Kısa Film)
2015 Sert Ol
2015 Understanding Taxes (Kısa Film)
2015 Scream Girl
2015 Tough Love (Kısa Film)
2015 Nocturna
2015 N.O.L.A Circus
2015 Büyük Açık
2014 Whiskey and MIlk (Kısa Video)
2014 Starve
2014 Platinum Plated Walker (Kısa Film)
2014 Guisheppy's (Kısa Film)
2014 Elsa & Fred
2014 A Brief Encounter with a Gentleman (Kısa Film)
2013 Ol' Girl (Kısa Film)
2012 Suç Ortağı
2007 Flakes

Televizyon

2019 Lucifer
2018 Bad Stepmother (TV Filmi)
2016 NCIS: Nouvelle-Orléans
2015 In the Bag
2014 True Detective
2014 SnakeHead Swamp (TV Filmi)
2013 Ladies' Man: A Made Movie (TV Filmi)
2013 La mine de l'angoisse (TV Filmi)
2013 Hayalet Köpekbalığı (TV Filmi)
2012 Yürüyen Ölüler
2012 Paranormal initiation (TV Filmi)
2012 Leprechaun's Revenge (TV Filmi)
2011 Memphis Beat
2011 Hide (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Dave Davis Fotoğrafları

Dave Davis Haberleri