Daveed Diggs

Daveed Diggs

Daveed Diggs
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 24.1.1982

Doğum Yeri: Oakland, ABD

ABD'li aktör, rapçi ve şarkıcı.

Tam adı Daveed Daniele Diggs'tir. Hip hop grubu Clipping'in vokalistidir. Hamilton müzalindeki rolüyle 2015 yılında bir Grammy Ödülü ve Tony Ödülü kazandı.

Filmografi

2021 Hamilton
2021 The Little Mermaid (Seslendirme)
2021 The Starling
2020 Soul (Seslendirme)
2019 Velvet Buzzsaw
2018 Blindspotting
2017 Ferdinand (Seslendirme)
2017 Mucize
2016 Clipping.: Wriggle (Kısa Video)
2012 Yoga Boner (Kısa Video)
2010 Rock Hard: The Rise and Fall and Rise of Sexual Detergent (Kısa Film)

Televizyon

2021 Snowpiercer
2020 Central Park (Seslendirme)
2020 The Good Lord Bird
2020 Bob's Burgers (Seslendirme)
2020 Star Wars: Resistance (Seslendirme)
2019 Green Eggs and Ham (Seslendirme)
2019 Undone
2018 BoJack Horseman (Seslendirme)
2018 Black-ish
2017 The Mayor
2017 Eczacılar Pisti (TV Filmi)
2017 Unbreakable Kimmy Schmidt
2017 The Get Down
2016 Law & Order: Special Victims Unit
2014 The Away Team (Mini Dizi)

Yapımcı

2018 Blindspotting

Televizyon

2017 The Mayor

Senaryo

2018 Blindspotting

Görev Aldığı Yapımlar

Daveed Diggs Fotoğrafları

Daveed Diggs Haberleri

Portreler