David F. Sandberg

David F. Sandberg

David F. Sandberg
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 21.1.1981

Doğum Yeri: Jönköping, İsveç

İsveçli oyuncu, yapımcı, senarist ve yönetmen.

Işıklar Sönünce (2016), Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017) ve Vad tyst det blev... (2006) filmleriyle tanınmıştır. Lotta Losten ile evlidir. 

Filmografi

Yönetmen

2022 Shazam! 2
2019 Shazam!
2017 Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2016 Işıklar Sönünce

Kısa Film

2016 Closet Space
2015 Attic Panic
2014 See You Soon
2014 Coffer
2014 Not So Fast
2014 Pictured
2013 Lights Out
2013 Cam Closer
2013 Ladyboy
2012 The Drawing Box
2011 Animera = Göra livlig (Belgesel)
2006 Vad tyst det blev...

Televizyon

2011 Earth Savers (Belgesel)

Senaryo

2016 Işıklar Sönünce

Kısa Film

2016 Closet Space
2015 Attic Panic
2014 See You Soon
2014 Coffer
2014 Not So Fast
2014 Pictured
2013 Lights Out
2013 Cam Closer
2012 The Drawing Box
2006 Vad tyst det blev...

Yapımcı

Kısa Film

2016 Closet Space
2015 Attic Panic
2013 Lights Out
2012 The Drawing Box
2006 Vad tyst det blev...

Oyuncu

Kısa Film

2016 Closet Space
2015 Attic Panic
2014 Not So Fast
2012 The Drawing Box
2006 Vad tyst det blev... (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

David F. Sandberg Fotoğrafları

David F. Sandberg Haberleri

Portreler


Vizyondakiler