David Feiss

David Feiss

David Feiss
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.4.1959

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör, animatör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı David Michael Feiss'tır. Cow and Chicken (1995), Astro Boy (2009) ve Heavy Metal (1981) filmleriyle tanınmıştır. 

Bugüne kadar iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini 1984 yılında Pilar Menendez'le yapmıştır. Bu evlilikten 2 çocuk sahibi olmuştur ve çift 2003 yılında ayrılmıştır. Feiss 2005 yılında Annmarie Ashkar McCarty ile evlenmiştir ve bu evlilikten de 1 çocuk sahibi olmuştur.

Filmografi

Yönetmen

2019 Mucizeler Parkı
2015 Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman (Video)
2014 Attack of the 50 Ft Gummi Bear! (Kısa Film)
2014 Steve's First Bath (Kısa Video)
2013 Earl Scouts (Kısa Film)
2013 Super Manny (Kısa Film)
1995 No Smoking! (Kısa Film)

Televizyon

2019 Bigfoot Littlefoot
2018 Bad Zoo
2011 YooHoo and Friends
2000 Lost Cat (TV Filmi)
1999 I Am Weasel
1999 Cow and Chicken
1995 The What a Cartoon Show
1993 A Cool Like That Christmas (TV Filmi)
1988 Alvin & the Chipmunks
1988 ALF Tales
1985 The Body Electric (TV Filmi)

Yapımcı

2002 No Prom for Cindy (Kısa Film)

Televizyon

2019 Bigfoot Littlefoot
2011 YooHoo and Friends
2005 My Life as a Teenage Robot
2005 Robotboy
2000 Lost Cat (TV Filmi)
1999 I Am Weasel
1989 Alvin & the Chipmunks
1988 ALF Tales

Senaryo

2015 Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman (Video)
2014 Attack of the 50 Ft Gummi Bear! (Kısa Film)
2011 Thriller Night (Kısa Film)
2007 The Chubbchubbs Save Xmas (Kısa Film)
2002 No Prom for Cindy (Kısa Film)
1995 No Smoking! (Kısa Film)

Televizyon

2011 YooHoo and Friends
2000 Lost Cat (TV Filmi)
1999 I Am Weasel
1999 Cow and Chicken
1995 The What a Cartoon Show
1995 The Maxx (Mini Dizi)

Seslendirme

2010 Astro Boy vs. The Junkyard Pirates (Kısa Video)
2009 Astro Boy

Televizyon

2011 YooHoo and Friends
2006 Doraemon
1999 I Am Weasel

Görev Aldığı Yapımlar

David Feiss Fotoğrafları