David Gordon Green

David Gordon Green

David Gordon Green
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 9.4.1975

Doğum Yeri: Arkansas, ABD

ABD'li yapımcı, yönetmen, senarist. 

Üşütük Kafalar (2008), Eastbound & Down (2009), Bakıcı (2011), Yolların Prensi (2013) ve Halloween serisi gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Halloween Ends
2020 Halloween Kills
2018 Cadılar Bayramı
2017 Pes Etme
2015 Bizim Adımız Kriz
2014 Hayallerimdeki Kadın
2013 Yolların Prensi
2013 Joe
2011 Your Highness
2011 Bakıcı
2008 Üşütük Kafalar
2007 Kar Melekleri
2004 Undertow
2003 All the Real Girls
2000 George Washington
1998 Physical Pinball (Kısa Film)
1997 Pleasant Grove (Kısa Film)

Televizyon

2019 Dickinson
2019 The Righteous Gemstones
2018 Crazy Enough to Work with Elizabeth Banks
2017 There's... Johnny!
2017 Unit Zero (TV Filmi)
2016 Vice Principals
2014 Red Oaks
2013 Eastbound & Down
2011 Black Jack

Yapımcı

2021 Halloween Ends
2020 Halloween Kills
2019 Bronzed (Kısa Film)
2018 City of Joel (Belgesel)
2018 Cadılar Bayramı
2018 The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
2018 An Evening with Beverly Luff Linn
2017 Flower
2017 Dayveon
2015 Donald Cried
2015 Booger Red
2015 When Elephants Fight (Belgesel)
2015 Hot Sugar's Cold World (Belgesel)
2014 Hayallerimdeki Kadın
2014 Trouble & the Shadowy Deathblow (Kısa Film)
2014 Land Ho!
2014 Person to Person (Kısa Film)
2014 Işın Kampı
2013 Yolların Prensi
2013 Joe
2012 The Comedy
2012 Compliance
2012 Nature Calls
2012 See Girl Run
2012 İtaat
2011 The Catechism Cataclysm
2007 Shotgun Stories
2007 Great World of Sound
2000 George Washington

Televizyon

2019 Dickinson
2019 The Righteous Gemstones
2017 Tarantula
2017 There's... Johnny!
2017 Vice Principals
2017 Red Oaks
2014 Chozen
2012 Eastbound & Down
2011 Good Vibes
2011 Black Jack (TV Filmi)

Senaryo

2021 Halloween Ends
2020 Halloween Kills
2019 MYERS: The Series (Kısa Film)
2018 Cadılar Bayramı
2016 Kurban
2013 Yolların Prensi
2007 Kar Melekleri
2004 Undertow
2003 All the Real Girls
2000 George Washington
1998 Physical Pinball (Kısa Film)
1997 Pleasant Grove (Kısa Film)

Televizyon

2011 Good Vibes

Oyuncu

2014 The Long Gravel Drive: The Origins of 'Joe' (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

David Gordon Green Fotoğrafları

David Gordon Green Haberleri