David Hasselhoff

David Hasselhoff

David Hasselhoff
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 17.7.1952

Doğum Yeri: Baltimore, Almanya

Alman asıllı ABD'li aktör ve şarkıcı. 

Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinde Michael Knight rolünü canlandırdı, Sahil Güvenlik (Baywatch) gibi televizyon dizilerinde başrol aldı. Aktör 2002 yılında alkoli bağımlılığı problemi nedeniyle ünlü bir tedavi merkezinde rehabilitasyon gördü, 1984 yılında aktris ve şarkıcı Catherine Hickland ile evlenen aktör 1989'da boşandı ve aynı yıl Pamela Bach-Hasselhoff ile evlendi eşiyle 2006 yılında boşanan aktörün bu evlilikten iki çocuğu vardır. Beş kardeş arasında ikinci sırada olan aktör 2006 yılında başlayan America's Got Talent (Amerika Yeteneğini Arıyor) yarışmasında 2006 - 2009 yılları arası jüri arasında oldu. Aktörün 

Filmografi
Pain (video game) (2008)
Command & Conquer: Red Alert 3 (2008)
Anaconda 3: Offspring (2008)
Kickin' It Old Skool (2007)
Click (2006)
The SpongeBob SquarePants Movie (2004)
A Dirty Shame (2004)
Dodgeball: A True Underdog Story (2004)
Fugitives Run (2003)
The New Guy (2002)
Layover (2001)
Welcome to Hollywood (2000)
The Target Shoots First (2000)
The Big Tease (1999)
Legacy (1998)
Dear God (1996)
Neon City (1992)
The Final Alliance (1990)
Bail Out (1989)
Witchery (1988)
Three Crazy Jerks II (1988)
Strong Times (1988)
Starcrash (1979)
Revenge of the Cheerleaders (1976)
The Lion Roars Again (1975)
Hop (2010)
Piranha (2012)

Televizyon Eserleri
The Young and the Restless (cast member from 1975–1982, 2010)
Griffin and Phoenix: A Love Story (1976)
Pleasure Cove (1979)
Semi-Tough (1980)
Knight Rider (1982–1986)
The Cartier Affair (1984)
Bridge Across Time (1985)
Perry Mason: The Case of the Lady in the Lake (1988)
Fire and Rain (1989)
Baywatch (cast member from 1989–2000)
Knight Rider 2000 (1991)
The Bulkin Trail (1992)
Ring of the Musketeers (1992)
Avalanche (1994)
Baywatch Nights (1995–1997)
Gridlock (1996)
Night Man (1997) (pilot for series)
Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. (1998)
Whose Line Is It Anyway? (2000)
One True Love (2000)
Jekyll & Hyde (2001)
Shaka Zulu: The Citadel (2001)
Baywatch: Hawaiian Wedding (2003)
The Spongebob Squarepants Movie(2004)
Still Standing (2006)
Wildboyz (2006)
America's Got Talent (2006–2009)
Knight Rider (2008 NBC Movie)
The Hoff: When Scott Came to Stay (2009)
Meet The Hasselhoffs (2009)
Robot Chicken (2006–2009)
WWE Monday Night Raw (Nisan 12, 2010)

Görev Aldığı Yapımlar

David Hasselhoff Fotoğrafları

David Hasselhoff Haberleri

Portreler