David Lowery

David Lowery

David Lowery
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.12.1980

Doğum Yeri: Milwaukee, ABD

ABD'li senarist ve yönetmen.

Ölümsüz Aşk (2013), Pete ve Ejderhası (2016), Bir Hayalet Hikayesi (2017) ve İhtiyar Adam ve Silah (2018) filmleriyle tanınmıştır.

İlk senarist ve yönetmenlik tecrübesini henüz 20 yaşındayken Lullaby (2000) isimli kısa filmle yaşamıştır. İlk uzun metraj yapım ise 2009 yılı yapımı St. Nick filmidir. Filmlerinde sık sık Casey Afleck ile çalışmaktadır.

10 Ekim 2010 tarihinde Augustine Frizzell ile evlenmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2020 Peter Pan
2018 The Old Man & the Gun
2017 Bir Hayalet Hikayesi
2016 Pete ve Ejderhası
2014 Until We Could (Kısa Film)
2013 Ölümsüz Aşk
2012 My Daily Routine (Kısa Belgesel)
2011 Pioneer (Kısa Film)
2009 Boycrazy at the Drug Store (Kısa Film)
2009 Boycrazy Bikini Mishap (Kısa Film)
2009 Boycrazy Gets a Job (Kısa Film)
2009 Boycrazy in Bed (Kısa Film)
2009 Boycrazy Promo (Kısa Film)
2009 St. Nick
2008 A Catalog of Anticipations (Kısa Film)
2007 The Outlaw Son (Kısa Film)
2006 Some Analog Lines (Kısa Film)
2005 Deadroom
2003 Still (Kısa Film)
2000 Lullaby (Kısa Film)

Televizyon

2018 Strange Angel
2014 Rectify
2017 Breakthrough (Belgesel Dizi)

Yapımcı

2020 The World to Come
2019 Light From Light
2018 Never Goin' Back
2017 İnsancıklar
2016 Minor Setback (Kısa Film)
2014 Bana Bak Philip
2009 Boycrazy at the Drug Store (Kısa Film)
2009 Boycrazy Bikini Mishap (Kısa Film)
2009 Boycrazy Gets a Job (Kısa Film)
2009 Boycrazy in Bed (Kısa Film)
2009 Boycrazy Promo (Kısa Film)
2008 Coda (Kısa Film)
2008 Ciao
2006 G.D.M.F. (Kısa Film)
2006 Some Analog Lines (Kısa Film)
2005 Deadroom
2003 Still (Kısa Film)
2000 Lullaby (Kısa Film)

Televizyon

2018 Strange Angel

Senaryo

2020 Peter Pan
2018 The Old Man & the Gun
2017 Bir Hayalet Hikayesi
2017 The Yellow Birds
2016 Pete ve Ejderhası
2014 Until We Could (Kısa Film)
2013 Pit Stop
2013 Ölümsüz Aşk
2011 Pioneer (Kısa Film)
2009 It Was Great, But I Was Ready to Come Home
2009 St. Nick
2009 Alexander the Last
2008 Merrily, Merrily (Kısa Film)
2008 A Catalog of Anticipations (Kısa Film)
2007 The Outlaw Son (Kısa Film)
2006 Some Analog Lines (Kısa Film)
2005 Deadroom
2003 Still (Kısa Film)
2000 Lullaby (Kısa Film)

Oyuncu
2017 Bir Hayalet Hikayesi
2012 Clean (Kısa Film)
2011 Knife (Kısa Film)
2009 Alexander the Last
2008 Blood on the Highway
2002 Happy Birthday
2001 The Tunnel (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

David Lowery Fotoğrafları

David Lowery Haberleri