David Ryan Keith

David Ryan Keith

David Ryan Keith
Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Attack of the Herbals (2009), The Redwood Massacre (2014) ve Ghosts of Darkness (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Redwood Massacre: Annihilation
2019 The Dark Within
2017 Ghosts of Darkness
2014 The Redwood Massacre
2013 Dead Reel (Kısa Film)
2011 Attack of the Herbals
2009 Dead Funny (Kısa Film)
2009 Demonic (Kısa Film)
2006 Evil in the Hills (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Tha Anatomist (Kısa Film)
2017 Ghosts of Darkness
2014 The Redwood Massacre
2013 Dead Reel (Kısa Film)
2011 Attack of the Herbals
2009 Dead Funny (Kısa Film)
2009 Demonic (Kısa Film)
2006 Evil in the Hills (Kısa Film)

Senaryo

2020 Redwood Massacre: Annihilation
2019 The Dark Within
2017 Ghosts of Darkness
2014 The Redwood Massacre
2013 Dead Reel (Kısa Film)
2011 Attack of the Herbals
2009 Dead Funny (Kısa Film)
2009 Demonic (Kısa Film)
2006 Evil in the Hills (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

David Ryan Keith Fotoğrafları

David Ryan Keith Haberleri

Portreler