David Silverman

David Silverman

David Silverman
Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.3.1957

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li animatör, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Simpson Ailesi (1989), Simpsonlar: Sinema filmi (2007) ve Sevimli Canavarlar (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Pink Panther
2021 Extinct
2020 Playdate with Destiny (Kısa Film)
2014 The Simpsons Take the Bowl (Video)
2012 The Longest Daycare (Kısa Film)
2007 Simpsonlar: Sinema filmi
2001 Sevimli Canavarlar
1982 The Strange Case of Mr. Donnybrook's Boredom (Kısa Film)

Televizyon

2018 Super Slackers
2016 Planet of the Couches (Kısa Film)
2015 Trumptastic Voyage (Kısa Film)
2015 Simpson Ailesi
1987 The Simpsons: Good Night (Kısa Film)

Yapımcı

2021 The Pink Panther
2014 The Simpsons Take the Bowl (Video)

Televizyon

2020 Duncanville
2020 Simpson Ailesi
2018 Super Slackers

Senaryo

2020 Playdate with Destiny (Kısa Film)

Televizyon

2018 Simpson Ailesi
2018 Super Slackers

Oyuncu

2021 Extinct (Seslendirme)
2001 Sevimli Canavarlar (Seslendirme)

Televizyon

2015 House of Lies
2014 Simpson Ailesi (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

David Silverman Fotoğrafları

David Silverman Haberleri

Portreler