Dean-Charles Chapman

Dean-Charles Chapman

Dean-Charles Chapman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.9.1997

Doğum Yeri: Essex, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Uyuyana Kadar (2014), Taht Oyunları (2011) ve Yolcu (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 1917
2019 The King
2019 Blinded by the Light
2018 Yolcu
2017 Nefes
2015 Aşkı Yakala
2014 Uyuyana Kadar

Televizyon

2019 Into the Badlands
2017 Will
2016 Taht Oyunları
2015 Öcü Fungus (Mini Dizi)
2014 Ripper Street
2014 Glue (Mini Dizi)
2013 The White Queen (Mini Dizi)
2012 The Revolting World of Stanley Brown
2012 Cuckoo
2007 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Dean-Charles Chapman Fotoğrafları

Dean-Charles Chapman Haberleri

Portreler