Dean Wellins

Dean Wellins

Dean Wellins
Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.3.1971

Doğum Yeri: Zaragosa, İspanya

ABD'li dublajcı, animatör, senarist ve yönetmen.

Raya and the Last Dragon (2020) ve Tick Tock Tale (2010) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Raya and the Last Dragon
2010 Tick Tock Tale (Kısa Film)

Senaryo

2010 Tick Tock Tale (Kısa Film)
1997 Pullet Surprise

Seslendirme

2018 Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2
2010 Tick Tock Tale (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Dean Wellins Fotoğrafları