Deborah Ann Woll

Deborah Ann Woll

Deborah Ann Woll
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.2.1985

Doğum Yeri: İrlanda

ABD'li aktris.

True Blood (2008–2014), Daredevil (2015–2018), The Defenders (2017), The Punisher (2017) dizileri ve Mother's Day (2010), Someday This Pain Will Be Useful to You (2011), Catch .44 (2011), Ruby Sparks (2012), Meet Me in Montenegro (2014) ve The Automatic Hate (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Babası mimar annesi ise öğretmendir. İrlanda ve Alman asıllıdır. Liseyi Packer Koleji'nde, üniversiteyi ise Güney Kaliforniya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi USC School of Dramatic Arts bölümünde tamamlamıştır. Ayrıca Londra Kraliyet Akademisi Dramatik Sanatlar bölümünü de tamamlamıştır.

Filmografi

2019 Escape Room
2018 Silver Lake
2015 Forever
2015 The Automatic Hate
2014 Meet Me in Montenegro
2013 Highland Park
2012 Hayalimdeki Aşk
2012 The Carrier (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Catch .44
2011 Someday This Pain Will Be Useful to You
2011 Seven Days in Utopia
2011 Little Murder
2010 Anneler Günü
2008 La Cachette (Kısa Film)

Televizyon

2018 Critical Role
2018 Daredevil
2017 The Punisher
2017 Koruyucular (Mini Dizi)
2014 True Blood
2014 True Blood: Jessica's Blog
2013 Axe Cop (Seslendirme)
2010 A dropp of True Blood (Mini Dizi)
2009 Law & Order: Special Victims Unit
2008 The Mentalist
2008 Kanit Pesinde
2008 My Name is Earl
2008 ER
2008 Aces 'N' Eights (TV Filmi)
2007 Life

Görev Aldığı Yapımlar

Deborah Ann Woll Fotoğrafları

Portreler