Déborah François

Déborah François

Déborah François
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 24.4.1987

Doğum Yeri: Liège), Belçika

Belçikalı aktris. 

Polis bir babayla, sosyal hizmetler görevlisi bir annenin çocuğu olarak Belçika'da doğdu. Daha 5 yaşındayken tiyatro sahnesine çıkıp Pamuk Prenses karakterini canlandırdı. Film yapımcıları Jean-Pierre ve Luc Dardenne tarafından keşfedildi. 2006 yapımı The Page Turner filmi ile 2007 César Ödülleri'nde En Çok Umut Vaat Eden Aktris kategorisinde ödüle layık görüldü.

Filmografi
Zarafa  (2012)  
Popüler  (2012)  
Şeytanın Yüzü  (2011)  
Memories Corner  (2011)  
öğrenci Servisi  (2010)  
Mes Chères études (tv)  (2010)  
Fais Moi Plaisir  (2009)  
My Queen Karo  (2009)  
Tehlikeli Kadınlar  (2008)  
Dağınık Yataklar  (2008)  
Premier Jour Du Reste De Ta Vie, Le  (2008)  
The First Day Of The Rest Of Your Life  (2008)  
Kalan Hayatının İlk Günü  (2008)  
Red Ants  (2007)  L'été Indien  (2007)  
Tourneuse De Pages, La  (2006)  
La Tourneuse De Pages  (2006)  
The Child  (2005)  
Çocuk (2005)  
Le moine  

Görev Aldığı Yapımlar

Déborah François Fotoğrafları

Déborah François Haberleri

Portreler