Debra Messing

Debra Messing

Debra Messing
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 15.8.1968

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Debra Lynn Messing'tir. New York'ta doğmuş Polonya-Rusya kökenli bir Yahudi ailesinden gelmektedir. New York Üniversitesi Tisch School of the Arts'ta üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Güzel Sanatlar bölümünde 3 yıl master yapmıştır. Sit-com dizisi Will & Grace'de canlandırdığı Grace Adler karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Searching
2014 Like Sunday, Like Rain
2008 The Women
2008 Nothing like the Holidays
2007 Purple Violets
2007 Lucky You
2006 Open Season (Seslendirme)
2005 The Wedding Date
2004 Along Came Polly
2004 Garfield (Seslendirme)
2002 The Mothman Prophecies
2002 Hollywood Ending
1999 Jesus
1998 Celebrity
1997 McHale's Navy
1995 A Walk in the Clouds

Televizyon

2017 Will & Grace
2017 Dirty Dancing (TV Filmi)
2016 The Mysteries of Laura
2016 Match Game
2016 Nightcap
2015 Jeopardy!
2013 Smash
2012 Project Runway
2011 Law & Order: Special Victims Unit
2009 Sesame Street
2008 The Starter Wife
2002 King of the Hill
1998 Prey
1997 Ned & Stacey
1997 Seinfeld
1995 NYPD Blue
1995 Partners

Görev Aldığı Yapımlar

Debra Messing Fotoğrafları

Debra Messing Haberleri