Demet Genç

Demet Genç

Demet Genç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.4.1970

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Ankara Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. Yedi Güzel Adam (2014), Fazilet Hanım ve Kızları (2017) dizileri ve Karakol (2011) filmindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Güvercin
2017 Papatya
2004 İki Genç Kız
1999 Süper Baba
1994 Sekizinci Saat

Televizyon

2017 Fazilet Hanım ve Kızları
2014 Yedi Güzel Adam
2013 Medcezir
2011 Şüphe
2011 Arka Sıradakiler
2004 Kurtlar Vadisi
1994 Kaygısızlar

Görev Aldığı Yapımlar

Demet Genç Fotoğrafları

Demet Genç Haberleri