Demet Gül

Demet Gül

Demet Gül
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1982

Doğum Yeri: Stuttgart, Almanya

Türk asıllı Alman oyuncu.

Gerçek adı Demet Büyükkol'dur. Münih Gösteri Sanatları Otto Falckenberg Okulu'nda tiyatro çalışmalarını tamamladı ve Bayerische Theaterakademie August Everding ve Bavyera Eyalet Operası'nın çeşitli yapımlarında oyunculuk yaptı. Almanya: Welcome to Germany (2011) adlı uzun metrajlı filmde ana rollerden biri oldu.

Filmografi

2018 Dünya Hali
2017 Maide'nin Altın Günü
2016 Müthiş Bir Film
2016 Küçük Esnaf
2015 8 Saniye
2014 A Quintet (Ayrıca senarist ve yapımcı)
2013 Einmal Hans mit scharfer Soße
2011 Almanya'ya Hoşgeldiniz

Televizyon

2018 Keşke Hiç Büyümeseydik
2016 Vergesst mich nicht (TV Filmi)
2016 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Ulan İstanbul

Görev Aldığı Yapımlar

Demet Gül Fotoğrafları

Demet Gül Haberleri

Portreler