Demet Oran

Demet Oran

Demet Oran
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.5.1978

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. İlk kez 2002 yılında Azad isimli TV dizisi ile kamera karşısına geçmiş ve aynı yıl Kınalı Kar dizisinde de rol almıştır. 2005 yılı yapımı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filmiyle ilk kez bir uzun metraj çalışmada yer almıştır. 2006 yılında yayınlanan Ümit Milli dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sir-Ayet
2005 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?

Televizyon

2015 Modern Habil Kabil
2012 Evlerden Biri
2012 Kuzey Güney
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2006 Ümit Milli
2006 Kabuslar Evi - Kaçan Fırsatlar Limited
2002 Kınalı Kar
2002 Azad (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Demet Oran Fotoğrafları

Portreler