Denis Chernov

Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.6.1970

Doğum Yeri: St. Petersburg, Rusya

Rus animatör, senarist ve yönetmen.

Kikoriki: Yenilmez Takım (2011), Smeshariki. Altın Ejder Efsanesi (2016) ve Yaramazlar Takımı: Zaman Yolcuları (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yaramazlar Takımı: Zaman Yolcuları
2016 Smeshariki. Altın Ejder Efsanesi
2011 Kikoriki: Yenilmez Takım
2003 Karlik Nos

Televizyon

2006 Smeshariki
2000 Priklyucheniya v Izumrudnom Gorode

Görev Aldığı Yapımlar

Denis Chernov Haberleri