Denis Lavant

Denis Lavant

Denis Lavant
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.6.1961

Doğum Yeri: Hauts-de-Seine, Fransa

Fransız aktör

Kutsal Motorlar (2012), Boy Meets Girl (1984) ve Beau travail (1999) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 À nos pères
2018 Gece Dünyayı Yuttuğunda
2016 Boris sans Béatrice
2016 Louis-Ferdinand Céline, deux clowns dans la catastrophe
2015 Phasme (Kısa Film)
2015 Full House (Kısa Film)
2015 Graziella
2015 Eva no duerme
2015 History's Future
2015 Me and Kaminski
2015 21 Nights with Pattie
2014 Liberté, égalité, cheveux lissés (Kısa Film)
2014 Agafay (Kısa Film)
2014 Fracas (Kısa Film)
2014 Journey to the West
2014 Poddubnyy
2014 Le mystère des jonquilles
2014 Pitchipoï
2013 Barricade: le film (Kısa Film)
2013 Fatigués d'être beaux (Kısa Film)
2013 Les grandes marées (Kısa Film)
2013 Méandres (Kısa Film)
2013 Je sens plus la vitesse (Kısa Film)
2013 Jiminy (Kısa Film)
2013 Marussia
2013 Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas
2012 Holy Motors
2012 L'oeil de l'astronome
2012 L'étoile du jour
2011 Atlantika (Kısa Film)
2011 Les amours perdues (Kısa Film)
2011 Waster (Kısa Film)
2011 My Little Princess
2011 Le petit poucet
2010 Via (Kısa Film)
2010 Tandis qu'en bas des hommes en armes (Kısa Film)
2010 HH, Hitler à Hollywood
2010 Io sono con te
2010 Enterrez nos chiens
2009 Les Williams (Kısa Film)
2009 Les cow-boys n'ont pas peur de mourir (Kısa Film)
2009 The Temptation of St. Tony
2008 Tokyo!
2008 Comment Albert vit bouger les montagnes
2007 Le passeur (Kısa Film)
2007 Mister Lonely
2007 Capitaine Achab
2007 İyi Seneler Londra
2006 Elegant (Kısa Film)
2005 Camping sauvage
2004 Low Street (Kısa Film)
2004 Luminal
2004 A Very Long Engagement
2002 Sous-commandant Père Noël (Kısa Film)
2002 La merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan
2001 Şoför (Kısa Film)
2001 Affaire Libinski (Kısa Film)
2001 Married/Unmarried
2000 Deep in the Woods
2000 La squale
1999 Tuvalu
1999 Beau travail
1998 Don Juan
1998 Le monde à l'envers
1998 Cantique de la racaille
1997 Wild Animals
1995 L'ennemi (Kısa Film)
1995 Visiblement je vous aime
1994 La partie d'échecs (Kısa Film)
1993 Fuis la nuit (Kısa Film)
1993 De force avec d'autres
1992 Drôle d'immeuble (Kısa Film)
1991 C'est merveilleux (Kısa Film)
1991 Les Amants du Pont-Neuf
1989 Un tour de manège
1989 Mona et moi
1987 L'étendu (Kısa Film)
1986 Mauvais Sang
1985 Partir, revenir
1984 Viva la vie
1984 Boy Meets Girl
1983 Paris ficelle (Kısa Film)
1983 Au-delà de minuit (Kısa Film)
1983 Entre Nous
1983 The Wounded Man
1982 Les Misérables

Televizyon

2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV Filmi)
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV Filmi)
2009 Les Petits Meurtres d'Agatha Christie
2009 Tamanrasset (TV Filmi)
2009 Obsession(s)  (TV Filmi)
2004 Le soldat inconnu vivant (TV Filmi)
1988 Les enquêtes du commissaire Maigret
1986 Cinéma 16
1985 Hôtel du siècle
1982 L'ombre sur la plage (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Denis Lavant Fotoğrafları

Denis Lavant Haberleri