Denis Ménochet

Denis Ménochet

Denis Ménochet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.9.1976

Doğum Yeri: Enghien-les-Bain, Fransa

Fransız aktör.

Quentin Tarantino'nun yönettiği Inglourious Bastards filminde Fransız çiftçi Perrier LaPadite rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Jusqu'à la garde
2016 The Dancer
2016 Assassin's Creed
2015 The Program
2015 Norfolk
2014 Ablations
2014 T'étais où quand Michael
2014 Jackson est mort? (Kısa Film)
2013 Grand Central
2013 Eyjafjallajökull
2013 Le temps de l'aventure
2013 Nos héros sont morts ce soir
2013 Just Before Losing Everything (Kısa Film)
2013 Faim de vie (Kısa Film)
2012 In the House
2012 Je me suis fait tout petit
2012 Ablations (Kısa Film)
2011 The Adopted
2011 Forces spéciales
2011 Le Skylab
2010 Robin Hood
2010 The Round Up
2010 Pieds nus sur les limaces
2010 Joseph et la fille
2009 Inglourious Basterds
2009 Je te mangerais
2008 La très très grande entreprise
2008 À sa place (Kısa Film)
2007 Hannibal Rising
2007 La Vie en rose
2007 Trivial
2007 Mélodie de la dernière pluie
2007 Ma place au soleil
2007 La 17ème marche (Kısa Film)
2007 Light My Fire (Kısa Film)
2007 J'ai plein de projets (Kısa Film)
2005 La Moustache
2005 Foon
2005 Appel d'air (Kısa Film)
2004 Mot compte double
2004 Automne
2004 Split (Kısa Film)

Televizyon

2015 Spotless
2010 Agatha Christie's Poirot
2009 L'école du pouvoir (TV Filmi)
2009 Brigade Navarro
2008 Coco Chanel (TV Filmi)
2008 Julie Lescaut
2008 Duval et Moretti
2007 Rendez-moi justice (TV Filmi)
2007 Poison d'avril (TV Filmi)
2006 L'État de Grace (Mini Dizi)
2005 Les vagues (TV Filmi)
2003 Adventure Inc.
2003 Caméra Café

Görev Aldığı Yapımlar

Denis Ménochet Fotoğrafları

Denis Ménochet Haberleri