Denise Richards

Denise Richards

Denise Richards
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.2.1971

Doğum Yeri: İllinois, ABD

ABD'li sinema oyuncusu ve manken. Tam adı Denise Lee Richards'tır.

Denise Richards, Downers Grove, Illinois'de doğdu. Annesi bir kahve dükkanı işletiyordu. Annesi Joni Richards 2007 yılında kanserden vefat etmiştir. Babası Irv Richards bir telefon tamircisidir. Denise, 1989 yılında Oceanside, California El Camino Lisesi'nden mezun oldu. Lisede okurken okulun amigo kızlarındandı ve büyük dudaklara sahip olduğundan arkadaşları ona 'balık dudak' lakabını takmıştı. Gençlik yıllarında sessiz ve utangaç bir çocuktu. Ayrıca gençlik yıllarında John Travolta'ya aşıktı. Kendisinden küçük Michelle adında bir kız kardeşi vardır.

Kişisel yaşamı

Kickboks yapmaktan ve hayvanlarla ilgilenmekten hoşlanır.

Richards 2000 yılında Good Advice filminin setinde aktör Charlie Sheen ile bir araya geldi. Charlie Sheen ile 15 Haziran 2002 tarihinde Spin City filminin yaratıcısı Gary David Goldberg'in malikanesinde evlendi. 9 Mart 2004 yılında ilk kızı olan Sam J. Sheen'i dünyaya getirdi. İkinci kızı Lola Rose Sheen ise 1 Haziran 2005 tarihinde dünyaya geldi. Fakat Denise Richards ikinci çocuğuna hamile iken eşine boşanma davası açtı. Çift kısa bir süre uzlaşma ve evlilik danışmanlığı aradı. Fakat daha sonra Denise Richards ölüm tehditleri aldığını iddia etti ve Sheen hakkında uzaklaştırma kararı istedi. Çift 19 Nisan 2006 yılında boşandı. Boşandıktan sonra çocukların velayeti Denise Richards'ta kalmıştır. Sheen bu karara tepki göstermiştir. 

Denise Richards Haziran 2011'de Eloise Joni adında yeni bir kız çocuğu evlat edinmiştir.

Filmografi

2017 Altitude
2017 American Violence
2017 American Satan
2015 Operation: Neighborhood Watch!
2015 Christmas Trade
2012 Madea's Witness Protection
2012 Freeloaders
2011 Cougars, Inc.
2009 Finding Bliss
2009 Kambakkht Ishq
2009 Deep in the Valley
2008 Blonde and Blonder
2008 Jolene
2005 Edmond
2004 Whore
2004 Elvis Has Left the Building
2003 Love Actually
2003 Scary Movie 3
2002 Empire
2002 Undercover Brother
2002 The Third Wheel
2002 You Stupid Man
2001 Valentine
2001 Good Advice
1999 dropp Dead Gorgeous
1999 The World Is Not Enough
1999 Tail Lights Fade
1998 Wild Things
1997 Nowhere
1997 Starship Troopers
1994 Lookin' Italian
1994 Tammy and the T-Rex
1993 Loaded Weapon 1

Televizyon

2016 Rock in a Hard Place
2016 Jane the Virgin
2015 A Christmas Reunion (TV Filmi)
2015 Significant Mother
2015 Vanity
2014 Fatal Acquittal (TV Filmi)
2013 Twisted
2012 30 Rock
2012 Blue Lagoon: The Awakening (TV Filmi)
2012 Kickin' It
2012 90210
2012 Anger Management
2010 Harry Loves Lisa
2010 Blue Mountain State
2009 Dancing with the Stars
2008 Denise Richards: It's Complicated (Ayrıca yapımcı)
2006 Secrets of a Small Town
2005 Sex, Love & Secrets
2004 I Do (TV Filmi)
2003 Two and a Half Men
2001 Friends
2001 Spin City
2000 919 Fifth Avenue (TV Filmi)
1996 Weird Science
1996 Melrose Place
1996 In the Blink of an Eye (TV Filmi)
1996 Pier 66 (TV Filmi)
1995 P.C.H. (TV Filmi)
1995 One West Waikiki
1995 High Tide
1994 Burke's Law
1994 Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 The Ben Stiller Show
1993 Seinfeld
1993 Bodies of Evidence
1993 In Living Color
1993 Against the Grain
1992 Eerie, Indiana
1992 Beverly Hills, 90210
1991 Saved by the Bell
1991 Married... with Children
1991 Doogie Howser, M.D.
1990 Life Goes On

Görev Aldığı Yapımlar

Denise Richards Fotoğrafları

Denise Richards Haberleri