Deniz Altan

Deniz Altan

Deniz Altan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.9.1994

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Sadri Alışık Akademisi'nde oyunculuk dersleri almıştır. Aşk Ağlatır (2019), Öyle Bir Geçer Zaman ki (2010) ve Plaza (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Les Criminels (Kısa Film)
2020 Plaza
2018 Görevimiz Tatil

Televizyon

2020 Kırmızı Oda
2019 Aşk Ağlatır
2017 Hayat Şarkısı
2014 Kertenkele
2013 Hayat Dediğin
2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Altan Fotoğrafları

Deniz Altan Haberleri

Portreler