Deniz Baysal

Deniz Baysal

Deniz Baysal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.04.1991

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Deniz Baysal Yurtcu'dur. İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Halen Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okumaktadır.

İlk olarak 'Derin Sular', 'Bitmeyen Şarkı', 'Babalar ve Evlatlar' gibi bazı dizilerde roller aldı. 'Aşk, Ekmek, Hayaller' adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan 'Kaçak Gelinler' adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan 'Beyaz Yalan' adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır. 2017-2018 yılları arasında Yapımı Avşar Yapım olan 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı. Son olarak Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı.

Filmografi

2019 7. Koğuştaki Mucize
2016 Sol Şerit

Televizyon

2021 Teşkilat
2020 Hizmetçiler
2019 Söz
2018 Fazilet Hanım ve Kızları
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2016 Rüzgarın Kalbi
2015 Kaçak Gelinler
2015 Can Bedenden Çıkmayınca
2015 Beyaz Yalan
2013 Aşk Ekmek Hayaller
2012 Babalar ve Evlatlar
2012 Kayıp Şehir
2011 Bitmeyen Şarkı
2011 Derin Sular

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Baysal Fotoğrafları

Deniz Baysal Haberleri