Dennis Mencia

Dennis Mencia

Dennis Mencia
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.5.1983

Doğum Yeri: Honduras

Honduras'lı yönetmen, senarist, yapımcı, model ve aktör.

Honduras doğumlu aktörün çocukluğu Florida'da geçmiştir. Florida Atlantic University (FAU) mezunudur. İlk keza Play To Each its Own tiyatro oyunuyla profesyonel oyunculuğa başlamış ve çeşitli İspanyol sabun operalarında yer almıştır.

Filmografi

2019 The Infiltrators
2018 Lanetli Sular
2016 Intersections
2016 Buddy Solitaire
2015 What You Don't Know (Kısa Film)
2014 Muted Voices (Kısa Film)
2013 Esperando (Kısa Film)
2013 Conscious Matter
2013 Earning Son (Kısa Film)
2012 Con Elizabeth en Mount Dora
2011 Blinding Light (Kısa Film)
2010 High School Gig
2009 Si no estás (Kısa Video)

Televizyon

2018 Jane the Virgin
2017 Real Life (TV Filmi)
2017 The New 30
2017 You're the Worst
2017 Kidnapping (TV Filmi)
2016 Before I Got Famous
2016 Stitchers
2015 Entanglements: Enredos De Cuarto (Mini Dizi)
2012 Relaciones Peligrosas
2011 Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán
2011 La casa de al lado
2011 RPM Miami
2010 Aurora
2010 Perro Amor
2007 Dame Chocolate

Yönetmen

2017 Heart Broken (Kısa Film)
2015 Entanglements: Enredos De Cuarto (Mini Dizi)

Yapımcı

2015 Entanglements: Enredos De Cuarto (Mini Dizi)

Senaryo

2015 Entanglements: Enredos De Cuarto (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Dennis Mencia Fotoğrafları

Portreler