Denzil Smith

Denzil Smith

Denzil Smith
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.11.1960

Doğum Yeri: Mumbai, Hindistan

Hint oyuncu.

Viceroy's House (2017), The Lunchbox (2013), Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili (2011), Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2 (2015) ve Delhi Crime (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Paranormal Worlds: Based On True Events
2020 Tenet
2019 Bombairiya
2019 Badla
2019 Photograph
2018 Naa Peru Surya Na Illu India
2018 Happy Phirr Bhag Jayegi
2018 Baazaar
2017 Viceroy's House
2017 Szoya the Black Widow
2017 Naam Shabana
2017 Manjha
2017 Jagga Jasoos
2017 Black Widow: A Land Bleeds
2017 Baadshaho
2017 Aksar 2
2016 Ishq Forever
2016 Brahman Naman
2015 Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2
2015 Dad... Hold My Hand!
2015 Bombay Velvet
2015 Phantom
2014 Zid
2014 Points of Origin (Kısa Film)
2014 O Teri
2013 Sefer Tası
2013 John Day
2013 Going Away (Kısa Video)
2013 The Coffin Maker
2012 Ballad of Rustom
2011 Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili
2011 Impatient Vivek
2011 Hanuman the Immortal 2
2010 Lamhaa: The Untold Story of Kashmir
2010 Chase
2008 Shaurya: It Takes Courage to Make Right... Right
2007 Mumbai Salsa
2007 Frozen
2006 The Memsahib
2006 One Night with the King
2005 Rog
2005 Ek Ajnabee
2004 Shobhayatra
2003 Paap
2002 Mango Souffle
2001 Pyaar Ishq Aur Mohabbat

Televizyon

2020 The Serpent (Mini Dizi)
2019 The Good Karma Hospital
2019 Skyfire
2019 Made in Heaven
2019 Delhi Crime
2019 Beecham House
2019 Mind The Malhotras (Mini Dizi)
2017 P.O.W. Bandi Yuddh Ke
2014 Samvidhaan: The Making of the Constitution of India (Mini Dizi)
2011 Tripura (TV Filmi)
1996 Il ritorno di Sandokan (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Denzil Smith Fotoğrafları

Denzil Smith Haberleri

Portreler


Vizyondakiler