Deon Taylor

Deon Taylor

Deon Taylor
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.1.1976

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Orta öğrenimini Lew Wallace High School ve Florin High School; lisans eğitimini ise San Diego Eyalet Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Ölüm Zinciri (2009), Meet the Blacks (2014) ve Davetsiz Misafir (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The House Next Door
2019 Black and Blue
2019 Snoop Dogg Feat. Swizz Beatz: Countdown (Kısa Video)
2019 Davetsiz Misafir
2018 Traffik
2016 Meet the Blacks
2014 Büyük Lider
2013 Tony Roberts: I'm Different
2011 Terminated (Kısa Film)
2009 Ölüm Zinciri
2008 Nite Tales: The Movie
2008 The Hustle
2007 7eventy 5ive

Televizyon

2011 Nite Tales: The Series
2009 Up All Nite

Yapımcı

2019 The House Next Door
2019 Davetsiz Misafir
2018 Traffik
2016 Ayakkabılar
2016 Meet the Blacks
2013 Tony Roberts: I'm Different
2009 Ölüm Zinciri
2008 Nite Tales: The Movie
2008 The Hustle
2007 7eventy 5ive

Televizyon

2011 Nite Tales (TV Filmi)
2011 Nite Tales: The Series
2009 Up All Nite

Senaryo

2018 Traffik
2016 Meet the Blacks
2011 Terminated (Kısa Film)
2009 Ölüm Zinciri
2008 Nite Tales: The Movie
2008 The Hustle
2007 7eventy 5ive

Televizyon

2011 Nite Tales: The Series

Oyuncu

2010 Focus with Steve Dakota

Görev Aldığı Yapımlar

Deon Taylor Fotoğrafları

Portreler