Derek Cecil

Derek Cecil

Derek Cecil
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.1.1973

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Derek Alan Cecil'dir. Houston Üniversitesi ve San Francisco Amerikan Konservatuarı İleri Tiyatro Eğitim Programı'ndan mezun oldu. New York Rude Mechanicals Theatre Company'nin kurucu üyesi ve şirket yöneticisidir.

Cecil, UPN'nin kısa ömürlü TV dizisi The Beat (2000) filminde canlandırdığı Mark Ruffalo rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Family Games
2013 Mutual Friends
2013 Parker
2011 Mükemmel Plan
2011 Café
2010 Kaçış Planı
2009 Winter of Frozen Dreams
2009 Reunion
2009 Frank the Rat
2008 Upstaged (Kısa Video Filmi)
2007 The Killing Floor
2005 That Night (Kısa Film)
2005 Mall Cop
2003 Pretend
2002 Siyah Giyen Adamlar II
2000 Little Pieces

Televizyon

2014 House of Cards
2013 Banshee
2013 Zero Hour
2011 Treme
2011 Unforgettable
2011 Too Big to Fail (TV Filmi)
2010 Law & Order: Criminal Intent
2010 Grey's Anatomy
2009 The Good Wife
2009 Mercy
2008 Fringe
2008 Puppy Love
2008 Oyun (TV Filmi)
2007 Dedikoducu Kiz
2006 Masters of Horror
2005 Law & Order
2002 Push, Nevada
2001 Pasadena
2001 The $treet
2001 The Back Page (TV Filmi)
2000 Law & Order: Special Victims Unit
2000 The Beat
1998 Nash Bridges
1995 The Unspoken Truth (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Derek Cecil Fotoğrafları

Derek Cecil Haberleri

Portreler