Derrick Borte

Derrick Borte

Derrick Borte
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.12.1967

Doğum Yeri: Frankfurt, Almanya

Alman senarist, yapımcı ve yönetmen.

American Dreamer (2018), Londra Sokakları (2016) and Örnek aile (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Unhinged
2018 American Dreamer
2016 Londra Sokakları
2015 Our Nation (Kısa Film)
2015 H8RZ
2013 Dark Around the Stars
2009 Örnek Aile

Yapımcı

2013 Dark Around the Stars
2011 Cat Run
2009 Örnek Aile
2005 Fortunes

Senaryo

2018 American Dreamer
2015 H8RZ
2009 Örnek Aile
2002 The End of the Bar

Görev Aldığı Yapımlar

  • Dengesiz, Unhinged, 2020, Yönetmen
  • Örnek Aile, The Joneses, 2009, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Derrick Borte Fotoğrafları

Derrick Borte Haberleri

Portreler