Desiree Akhavan

Desiree Akhavan

Desiree Akhavan
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1984

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Makul Davranış (2014), The Miseducation of Cameron Post (2018) ve The Slope (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 The Miseducation of Cameron Post
2014 Makul Davranış
2010 Nose Job (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Bisexual
2012 The Slope (Mini Dizi)

Senaryo

2018 The Miseducation of Cameron Post
2014 Makul Davranış
2010 Nose Job (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Bisexual
2012 The Slope (Mini Dizi)

Yapımcı

2018 The Miseducation of Cameron Post
2017 Tooth and Nail (Kısa Film)
2010 Nose Job (Kısa Film)

Televizyon

2012 The Slope (Mini Dizi)

Oyuncu

2014 Makul Davranış

Televizyon

2018 The Bisexual
2018 Flowers
2016 The Circuit (TV Filmi)
2015 Girls
2012 The Slope (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Desiree Akhavan Fotoğrafları

Desiree Akhavan Haberleri

Portreler