Destin Daniel Cretton

Destin Daniel Cretton

Destin Daniel Cretton
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.11.1978

Doğum Yeri: Hawaii, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Short Term 12 (2008), Short Term 12 (2013)  ve Deacon's Mondays (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
2019 Just Mercy
2017 Camdan Kale
2014 Short Term 12: Making the Music (Kısa Belgesel Video)
2013 Short Term 12
2012 I Am Not a Hipster
2008 Short Term 12 (Kısa Film)
2007 Deacon's Mondays (Kısa Film)
2006 Drakmar: A Vassal's Journey (Belgesel)
2006 Bartholomew's Song (Kısa Film)
2002 Longbranch: A Suburban Parable (Kısa Film)

Yapımcı

2015 Los (Kısa Film)
2014 Switchfoot: Close to Our Hearts, The Bro-Am Documentary (Kısa Belgesel)
2014 Snapped (Kısa Film)
2012 I Am Not a Hipster
2011 By the Time the Sun Is Hot (Kısa Film)
2008 Kısa Film Term 12 (Kısa Film)
2007 Deacon's Mondays (Kısa Film)
2006 Drakmar: A Vassal's Journey (Belgesel)

Senaryo

2019 Just Mercy
2017 Camdan Kale
2017 Baraka
2013 Short Term 12
2012 I Am Not a Hipster
2008 Short Term 12 (Kısa Film)
2007 Deacon's Mondays (Kısa Film)
2006 Bartholomew's Song (Kısa Film)
2002 Longbranch: A Suburban Parable (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Destin Daniel Cretton Fotoğrafları

Destin Daniel Cretton Haberleri

Portreler