Devon Sawa

Devon Sawa

Devon Sawa
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.9.1978

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Tam adı Devon Edward Sawa'dır. Bağlılık Yemini (1995), Life on the Line (2015) ve Kaçış Planı 3 (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Death Rider in the House of Vampires
2020 Disturbing the Peace
2019 Jarhead: Law of Return (Video)
2019 Fanatik
2019 Kaçış Planı 3
2016 Punk's Dead: SLC Punk 2
2015 The Exorcism of Molly Hartley
2015 Ölümün Kıyısında
2014 A Warden's Ransom
2013 A Resurrection
2012 The Philly Kid
2011 Korku Bulvarı
2010 Random Walk (Kısa Film)
2010 Endure
2009 Creature of Darkness
2006 Devil's Den
2005 Karambol (Video)
2005 Extreme Dating
2002 Slackers
2002 Extreme Ops
2000 Eminem: E (Video)
2000 Eminem: Stan (Kısa Video)
2000 The Guilty
2000 Son durak
1999 Idle Hands
1998 SLC Punk!
1998 Around the Fire
1998 A Cool, Dry Place
1997 Wild America
1996 The Why Store: Father (Kısa Video)
1996 The Boys Club
1995 Sevimli Hayalet Casper
1995 Bağlılık yemini
1994 Little Giants

Televizyon

2018 Hawaii Five-0
2017 Somewhere Between
2016 Real Detective (Belgesel Dizi)
2015 Broad Squad (TV Filmi)
2013 Nikita
2010 NCIS: Los Angeles
2003 Spider-Man (Seslendirme)
1996 Robin of Locksley (TV Filmi)
1996 Night of the Twisters (TV Filmi)
1996 Action Man (Seslendirme)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years
1994 The Odyssey
1993 Sherlock Holmes Returns (TV Filmi)
1989 Unsub

Görev Aldığı Yapımlar

Devon Sawa Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler