Didier Bourdon

Didier Bourdon

Didier Bourdon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.1.1959

Doğum Yeri: Cezayir, Cezayir

Cezayir asıllı Fransız aktör, senarist ve yönetmen.

1990'lı yıllarda çok popüler olan Bernard Campan ve Pascal Légitimus'la oluşturdukları komedi üçlüsü Les Inconnus'la tanındı.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2014 Les Trois Frères, le retour
2009 Bambou
2006 Madame Irma
2003 7 ans de mariage
2001 Les Rois mages
2000 L'extraterrestre
1997 The Bet
1995 The Three Brothers

Yapımcı Olarak

2014 Les Trois Frères, le retour
2005 Vive la vie

Senarist Olarak

2014 Les Trois Frères, le retour
2009 Bambou
2006 Madame Irma
2005 Vive la vie
2003 7 ans de mariage
2001 Les Rois mages
2000 L'extraterrestre
1997 The Bet
1995 The Three Brothers
1985 Le téléphone sonne toujours deux fois!!
1982 Le Petit Théâtre de Bouvard

Oyuncu Olarak

2017 Alibi.com
2017 The New Adventures of Cinderella
2017 Garde alternée
2015 Serial Teachers 2
2015 The Roommates Party
2015 La crise du cinéaste québécois (Kısa Film)
2014 Les Trois Frères, le retour
2014 Jacky in Women's Kingdom
2014 Un village presque parfait
2009 Bambou
2009 Park Benches
2008 Bouquet final
2006 Madame Irma
2006 A Good Year
2005 Vive la vie
2004 Madame Édouard
2003 7 ans de mariage
2003 Fanfan la Tulipe
2003 The Car Keys
2002 À l'abri des regards indiscrets (Kısa Film)
2001 Les Rois mages
2001 Tapis (Kısa Film)
2000 L'extraterrestre
2000 Antilles sur Seine
1999 Doggy Bag
1997 The Bet
1997 Tout doit disparaître
1995 The Three Brothers
1994 La machine
1992 Dark at Noon
1985 Le téléphone sonne toujours deux fois!!
1984 The Blood of Others
1983 S.A.S. à San Salvador
1982 Le Petit Théâtre de Bouvard
1982 Les chômeurs en folie
1982 Le bourgeois gentilhomme

Televizyon

2014 Le voyage de monsieur Perrichon (TV Filmi)
2013 Some Place Else (TV Filmi)
2012 Comme un air d'autoroute (TV Filmi)
2009 Contes et nouvelles du XIXème siècle
2008 Myster Mocky présente
2003 Kelif et Deutsch à la recherche d'un emploi
1990 La télé des inconnus
1983 Cinéma 16

Tiyatro

2009 La Cage aux Folles
1993 Le Nouveau Spectacle
1991 Isabelle a les yeux bleus
1989 Au secours… Tout va mieux !
1987 Au secours… Tout va bien !
1981 Amusez-vous... Ah ces années 30
1979 Le Chandelier
1978 Colonel Chabert
1978 Volpone
1978 Dom Juan
1978 Un ménage en or

Görev Aldığı Yapımlar

Didier Bourdon Fotoğrafları

Didier Bourdon Haberleri