Dila Danışman

Dila Danışman

Dila Danışman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.9.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018), Yıldızlar Şahidim (2017) ve Sana Bir Sır Vereceğim (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır. Ayrıca Flamenco dansı hocalığı da yapmaktadır.

Filmografi

2020 Bu Bir Başlangıç
2018 Tilki Yuvası
2018 Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
2018 Ustalar Alemi

Televizyon

2019 Ustalar Alemi (TV Filmi)
2019 İçten Sesler Korosu
2018 Yalancı Damat (TV Filmi)
2017 Yıldızlar Şahidim
2016 Çifte Saadet
2015 Sen Benimsin
2014 Ankara'nın Dikmeni
2013 Sana Bir Sır Vereceğim
2011 Muhteşem Yüzyıl

Görev Aldığı Yapımlar

Dila Danışman Fotoğrafları

Dila Danışman Haberleri

Portreler