Dilara Öztunç

Dilara Öztunç

Dilara Öztunç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.3.1989

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve manken.

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezundur. Kamera karşısına ilk kez Elif'in Günlüğü isimli dizisiyle geçmiştir. Fatih Harbiye ve Küçük Sırlar dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2018 Döndüm Ben

Televizyon

2015 Gamsız Hayat
2015 Bedel
2014 Fatih-Harbiye
2011 Gün Akşam Oldu
2011 Küçük Sırlar
2009 Aşk-ı Memnu
2008 Kayıp Prenses
2007 Elif'in Günlüğü

Görev Aldığı Yapımlar

Dilara Öztunç Fotoğrafları

Dilara Öztunç Haberleri

Portreler