Dilşah Demir

Dilşah Demir

Dilşah Demir
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.10.1985

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nden 2007 yılında, Pera Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümü'nden 2013 yılında, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Çıplak Ayaklar Kumpanyası'nda modern dans eğitimi aldı.

Tiyatro oyunculuğu yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde oynamayı sürdürdü. Son olarak; 2017’de Bu Sayılmaz dizisinde Biricik karakterini, 2018 yılında Ev Kira Semt Bizim adlı sinema filminde Meryem karakterini canlandırdı.

Filmografi

2020 Zengo
2018 Ev Kira Semt Bizim
2016 Görümce
2016 Yolculuk
2015 Azap
2014 Aşk Oyunu
2013 Celal ile Ceren
2013 Ammar: Cin Tarikatı
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel

Televizyon

2017 Bu Sayılmaz
2015 Buyur Burdan Bak
2014 Kadim Dostum
2013 BKM Güldür Güldür


Görev Aldığı Yapımlar

Dilşah Demir Fotoğrafları

Dilşah Demir Haberleri

Portreler


Vizyondakiler