Dimitri Basil

Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.9.1988

Doğum Yeri: Kolombiya

Kolombiyalı aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Non Karmic Self Anihilation Methods (2009), Light of a Rusted Landscape (2009) ve Kings of Leon: Waste a Moment (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2016 Kings of Leon: Waste a Moment (Kısa Film)
2015 Miami Horror Feat. Cleopold: Love Like Mine (Kısa Video)
2014 Tangerine (Kısa Film)
2014 Kylie Minogue: I Was Gonna Cancel (Kısa Video)
2013 Vance Joy: Riptide (Kısa Video)
2011 Flight Facilities: Foreign Language (Kısa Film)
2010 Blue Hotel (Kısa Film)
2009 The Non Karmic Self Anihilation Methods (Kısa Film)

Senarist Olarak

2010 Blue Hotel (Kısa Film)
2009 Light of a Rusted Landscape (Kısa Film)
2009 The Non Karmic Self Anihilation Methods (Kısa Film)
2008 The AfterTaste of the AfterLife (Kısa Video)

Yapımcı Olarak

2009 Light of a Rusted Landscape (Kısa Film)
2009 The Non Karmic Self Anihilation Methods (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2018 Le livre d'image
2015 Unknown Mortal Orchestra: Can't Keep Checking My Phone (Kısa Video)
2014 Adieu au langage
2013 Vance Joy: Riptide (Kısa Video)
2010 Blue Hotel (Kısa Film)
2009 The Lock (Kısa Film)
2007 The Bridge (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar