Dimitri Logothetis

Dimitri Logothetis

Dimitri Logothetis
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Yunanistan

Yunan asıllı ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Annesi ABD'li babası Yunan'dır. Altı yaşında ebeveynleriyle Amerika'ya göç etti. Los Angeles'ta büyüdü, South Bay'da liseye gitti, futbol oynadı ve Loyola Marymount'daki koleje katıldı, film ve televizyon alanında yüksek lisans yaptı. 

Call Me Kaiser adında yapımcılığını ve yönetmenliğini yağtı kısa bir film yaptı. Bu filmle yedi ulusal ve uluslararası festival ödülü kazandı. Yönetmenliği ve uzun metrajlı sinema, televizyon ve belgesel filmlerinin yazarı olduğu ilk günlerinden beri, Dimitri dramalardan gerilim filmlerine ve komedilere kadar uzanan tüm türlerde başarılı oldu.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Kickboxer: Retaliation
2014 Wings of the Dragon
2011 Momo: The Sam Giancana Story (Belgesel)
2005 The Lost Angel
2001 Dark Realm (TV Dizisi)
2000 Code Name: Eternity (TV Dizisi)
1998 Air America (TV Dizisi)
1998 Mike Hammer, Private Eye (TV Dizisi)
1997 The New Adventures of Robin Hood (TV Dizisi)
1996 Cheyenne
1996 Hungry for You
1995 Solar Eclipse (Video Oyunu)
1994 Body Shot
1990 The Closer
1989 Champions Forever (Belgesel)
1988 Slaughterhouse Rock
1987 Pretty Smart

Senarist Olarak

2018 Kickboxer: Retaliation
2016 Kickboxer: Vengeance
2014 Wings of the Dragon
2011 Momo: The Sam Giancana Story (Belgesel)
2005 The Lost Angel
2001 Dark Realm (TV Dizisi)
1988 Slaughterhouse Rock

Yapımcı Olarak

2018 Kickboxer: Armageddon
2018 Kickboxer: Retaliation
2016 Kickboxer: Vengeance
2011 Momo: The Sam Giancana Story (Belgesel)
2005 The Lost Angel
2000 Dark Realm (TV Dizisi)
2000 Code Name: Eternity (TV Dizisi)
1996 Cheyenne
1996 Club V.R. (Video)
1994 Body Shot
1992 Sleepwalkers
1986 Hardbodies 2

Oyuncu Olarak

1996 Cheyenne
1996 Club V.R. (Video)
1993 Beretta's Island
1977 The Choirboys
1977 New York New York
1977 Dracula's Dog
1976 Victory at Entebbe (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Dimitri Logothetis Fotoğrafları

Dimitri Logothetis Haberleri

Portreler