Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Djimon Hounsou
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 24.4.1964

Doğum Yeri: Cotonou, Benin

Oscar adaylığı olan Benin doğumlu oyuncu.

Ödüller: Bağımsız Ruh Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu.

Adaylıklar: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü, Diğer.

Filmografi
Without You I’m Nothing (1990)
Unlawful Entry (1992)
Stargate (1994)
The Small Hours (1997)
Amistad (1997)
Ill Gotten Gains (1997)
Deep Rising (1998)
Gladiator (2000)
The Middle Passage (2000)
The Tag (2001)
Dead Weight (2002)
The Four Feathers (2002)
In America (2002)
Heroes (2002)
Biker Boyz (2003)
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)
Alias (2004)
Blueberry (2004)
Constantine (2005)
Beauty Shop (2005)
The Island (2005)
Blood Diamond (2006)
Eragon (2006)
Get Some (2008)
Never Back Down (2008)


Görev Aldığı Yapımlar

Djimon Hounsou Fotoğrafları

Djimon Hounsou Haberleri