Doğa Can Anafarta

Doğa Can Anafarta

Doğa Can Anafarta
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.12.1987

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Anadolu Üniversitesi Sinema-TV Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine, yatay geçiş yaptığı Bilgi Üniversitesi’nde devam etmiş ve 2009 yılında buradan mezun olmuştur.

Genç yaşta birçok projenin yönetmenliğini başarıyla gerçekleştirmiştir. Henüz üniversitede okurken çektiği Mezuniyet adlı filmle sinema tarihinin en genç uzun metraj film yönetmeni unvanını kazanmıştır. Bugüne kadar Mezuniyet, Mihrez Cin Padişahı, Alamet-i Kıyamet, Tapınak, Dursun Zaman, İki Yürek, Kupa Altı, Cadde, Biz Size Döneriz ve son olarak Damat Takımı filmlerini yönetmiş ve bu filmlerden bazılarının aynı zamanda senaryosunu yazmış ve başrolünde de oynamıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Hababam Sınıfı Yeniden
2017 Gelin Takımı
2017 Damat Takımı
2016 Biz Size Döneriz
2016 Alamet-i Kıyamet: Tarikat
2015 Mihrez: Cin Padişahı
2012 Cadde Kormanlar (TV Dizisi)
2009 Mezuniyet
2008 Cadde
2007 Kupa Altı (Kısa Film)
2006 İki Yürek (Kısa Film)
2006 Dursun Zaman (Kısa Film)

Senaryo

2017 Damat Takımı
2016 Biz Size Döneriz
2016 Alamet-i Kıyamet: Tarikat
2015 Mihrez: Cin Padişahı
2012 Cadde Kormanlar (TV Dizisi)
2006 İki Yürek (Kısa Film)
2006 Dursun Zaman (Kısa Film)

Yapımcı

2012 Cadde Kormanlar (TV Dizisi)

Oyuncu

2009 Mezuniyet
2008 Cadde
2006 İki Yürek (Kısa Film)
2006 Dursun Zaman (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Doğa Can Anafarta Fotoğrafları

Doğa Can Anafarta Haberleri