Doğa Konakoğlu

Doğa Konakoğlu

Doğa Konakoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.5.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Trakya Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım”, “Artiz Mektebi” ve “Kadınlık Bizde Kalsın” gibi tiyatro oyunlarında rol aldı ve yönetmenlik yaptı. Üniversite sonrası Kanal T adlı televizyon kanalında Gülgün Feyman’ın haber editörlüğünü yaptı. Aynı kanalda “Genç Haberler” adında bir program sundu.

Ali Biçim ile yaptığı “Just Pide” adlı skeç viral olarak hızlı yayıldı ve milyonlarca insana ulaştı. Canlandırdığı “MC Doğa – Yaralı Şişman” karakteri sosyal medyada bir fenomen haline geldi.

2015 yılında senaryosu Levent Kazak’a ait, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı “Senden Bana Kalan” adlı sinema filminde Tosun karakterini canlandırırken Wilma Elles, Neslihan Atagül, Ekin Koç, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener ile birlikte oynadı.

Filmografi

2019 Dijital Esaret
2019 Cin-si Bozuk
2018 Üç Vakte Kadar
2018 Cumali Ceber 2
2018 Vallahi Hortladı
2017 Cumali Ceber: Allah Seni Alsın
2016 Hayati Tehlike
2015 Uzaklarda Arama
2015 Senden Bana Kalan
2015 Mihrez: Cin Padişahı
2014 İçimdeki Ses
2014 Çarşı Pazar
2014 Pişt

Televizyon

2017 Sevda'nın Bahçesi
2016 Hangimiz Sevmedik
2012 Muck

Görev Aldığı Yapımlar

Doğa Konakoğlu Fotoğrafları

Doğa Konakoğlu Haberleri

Portreler