Dolores Fonzi

Dolores Fonzi

Dolores Fonzi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.7.1978

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli TV, tiyatro ve film oyuncusu.

1996 yapımı La nena dizisiyle televizyona, 2000 yapımı Plata Quemada filmiyle sinemaya adım atmıştır. Asıl ününü 1998 yılı yapımı Verano del '98 dizisiyle kazanmıştır. Ayrıca 2006 ve 2010 yıllarında Soy tu Fan dizisinin senaristliğini de üstlenmiştir.

2001'de bir film setinde tanıştığı Meksikalı aktör Gael García Bernal ile 2008'de evlendi. 2009'da ilk çocukları Lázaro, 2011'de ikinci çocukları Libertad doğdu. Çift 2014'te ayrıldı.

Filmografi

2017 Restos de viento
2017 El futuro que viene
2017 Libro de la Memoria: Homenaje a las víctimas del atentado (Kısa Film)
2017 La Cordillera
2017 Nieve negra
2015 Daca Truman ar vorbi
2015 Paulina
2013 El Crítico
2011 El campo
2008 Salamandra
2008 El club de la muerte
2005 El aura
2005 La mujer rota
2003 Mujeres en rojo: Fama
2003 Gerente en dos ciudades
2003 El fondo del mar (Kısa Film)
2002 Caja negra
2001 Vidas privadas
2000 Esperando al mesías
2000 Plata quemada

Televizyon

2016 La Leona
2015 Según Roxi
2012 En terapia
2012 Graduados
2007 9 mm, crímenes a la medida de la historia (Mini Dizi)
2006 Soy tu fan (Mini Dizi)
2006 El tiempo no para
2005 Asasinele (Mini Dizi)
2004 Sangre fría (Mini Dizi)
2003 Dispute (Mini Dizi)
2002 Tiempofinal (Mini Dizi)
2002 Final de juego (Mini Dizi)
2002 Relaciones carnales (TV Filmi)
2001 El sodero de mi vida
1999 Cabecita
1998 Verano del '98
1997 Ricos y famosos
1996 La nena

Senaryo

2010 Soy tu fan
2006 Soy tu fan (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Dolores Fonzi Fotoğrafları

Dolores Fonzi İle İlgili Haberler

Portreler