Don Cheadle

Don Cheadle

Don Cheadle
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 23.11.1964

Doğum Yeri: Kansas City, ABD

Birçok dizi ve filmde rol almış Akademi Ödülü adayı ve Altın Küre ödüllü aktör.

Filmografi

• Moving Violations (1985)
• Hamburger Hill (1987)
• Colors (1988)
• Roadside Prophets (1992)
• The Meteor Man (1993)
• Lush Life (1993) (TV movie)
• Things to Do in Denver When You're Dead (1995)
• Devil in a Blue Dress (1995)
• Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996) (TV movie)
• Volcano (1997)
• Rosewood (1997)
• Boogie Nights (1997)
• Out of Sight (1998)
• The Rat Pack (1998)
• Bulworth (1998)
• A Lesson Before Dying (1999) (TV filmi)
• Traffic (2000)
• Mission to Mars (2000)
• Fail-Safe (2000) (TV filmi)
• The Family Man (2000)
• Things Behind the Sun (2001)
• Manic (2001)
• Swordfish (2001)
• Rush Hour 2 (2001) (İsmi Geçmiyor)
• Ocean's Eleven (2001) (uncredited)
• Abby Singer (2003) (cameo)
• The United States of Leland (2003)
• Ocean's Twelve (2004)
• The Cookout (2004)
• After the Sunset (2004)
• The Assassination of Richard Nixon (2004)
• Hotel Rwanda (2004)
• Crash (2005)
• Reign Over Me (2007)
• Talk to Me (2007)
• Ocean's Thirteen (2007)
• Toussaint (2008) (Yapım aşamasında)
• Traitor (2008)

Diziler

• Fame 2 bölüm (1986)
• L.A. Law (1986)
• Hill Street Blues (1987)
• The Bronx Zoo (1987)
• Night Court (1988)
• Hooperman (1988)
• Booker (1989)
• China Beach (1990)
• The Fresh Prince of Bel-Air (1990)
• Hangin' With Mr. Cooper 2 bölüm (1992)
• The Golden Palace (1992-1993)
• Picket Fences (1993-1995)
• The Simpsons 'Faith Off' bolümü(2000)
• The Bernie Mac Show (2002)
• ER 4 bölüm (2002)
• MAD TV 2 bolüm (2002-2003)
• The Colbert Report 1 bölüm (2006)
• The Henry Rollins Show 1 bölüm (2007)

Görev Aldığı Yapımlar

Don Cheadle Fotoğrafları

Don Cheadle İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler