Dong-won Gang

Dong-won Gang

Dong-won Gang
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.1.1981

Doğum Yeri: Busan, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Ui-hyeong-je (2010), Jeon Woochi (2009), Neukdaeui yuhok (2004) ve Cho-neung-ryeok-ja (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Tsunami LA
2020 Peninsula
2018 Illang: La Brigade des loups
2018 Goldeun seulleombeo
2017 1987: When the Day Comes
2016 Vanishing time: A boy who returned
2016 Ma-seu-teo
2016 Geom-sa-oe-jeon
2015 Geomeun sajedeul
2014 Kundo
2014 Doo-geun-doo-geun nae-in-saeng
2013 The X (Kısa Film)
2010 Ui-hyeong-je
2010 Kamelia
2010 Cho-neung-ryeok-ja
2009 Jeon Woochi
2007 Geu nom moksori (Seslendirme)
2007 M
2006 Urideul-ui haengbok-han shigan
2005 Duelist
2004 Neukdaeui yuhok
2004 Geunyeoreul midji maseyo

Televizyon

2003 Wi-poong-dang-dang Geu-nyeo
2003 1% eo-ddeon keot (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yarımada, Peninsula / Train to Busan 2, 2020, Oyuncu

Dong-won Gang Fotoğrafları

Dong-won Gang Haberleri

Portreler