Donovan Marsh

Donovan Marsh

Donovan Marsh
Yönetmen

Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika

Güney Afrikalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

iNumber Number ve Hunter Killer filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Hunter Killer
2013 iNumber Number
2013 Spud 2: The Madness Continues
2010 Spud
2005 Dollar$ + White Pipes

Televizyon

2006 The Good Fight (TV Filmi)
2006 Hard Copy

Senarist

2013 iNumber Number
2013 Spud 2: The Madness Continues
2010 Spud
2005 Dollar$ + White Pipes

Televizyon

2010 Class Act

Yapımcı

2013 iNumber Number

Televizyon

2017 iNumber Number

Görev Aldığı Yapımlar

Donovan Marsh Fotoğrafları

Portreler