Dorothy Ann Gould

Dorothy Ann Gould

Dorothy Ann Gould
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1953

Doğum Yeri: Durban, Güney Afrika

Güney Afrikalı aktris.

Durban'da bulunan Natal Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi aldı. Othello (1989), Lanetli Mesaj (2016) ve Back to Freedom (1988) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Red Sea Diving Resort
2017 Siembamba
2016 Lanetli Mesaj
2014 Stiff (Short)
2003 Hey Boy
1988 Back to Freedom

Televizyon

2018 Troy: Fall of a City
2016 Hooten & the Lady
2010 4Play: Sex Tips for Girls
2009 Diamonds (TV Filmi)
1997 Natural Rhythm (Mini Dizi)
1994 Where Angels Tread (TV Filmi)
1989 Othello (TV Filmi)
1987 The Mantis Project (TV Filmi)
1986 Death of a Teddy Bear (TV Filmi)
1985 Westgate III
1983 Man in a Sidecar (TV Filmi)
1981 The Master Builder (TV Filmi)
1977 Charley's Aunt (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Dorothy Ann Gould Fotoğrafları

Portreler