Doug Liman

Doug Liman

Doug Liman
Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.7.1965

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li yapımcı ve yönetmen.

Geçmişi Olmayan Adam (2002), Bay ve Bayan Smith (2005) ve Jumper (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Chaos Walking
2017 Barry Seal: Kaçakçı
2017 Sniper: Duvar
2016 Reckoning with Torture (Belgesel)
2014 Yarının Sınırında
2010 Dürüst Oyun
2008 Jumper
2005 Bay ve Bayan Smith
2002 Indie Is Great (Kısa Film)
2002 Geçmişi Olmayan Adam
1999 Go
1996 Hızlı Yaşayanlar
1994 Getting In

Televizyon

2018 Impulse
2016 Invisible
2012 I Just Want My Pants Back
2007 Mr. and Mrs. Smith (Kısa Film)
2006 Heist
2003 The O.C.

Yapımcı

2019 Tread (Belgesel)
2016 Jason Bourne
2015 Left on Purpose (Belgesel)
2014 Yarının Sınırında
2014 After the Fall
2010 CamelThorns (Kısa Film)
2010 Dao jiàn xiào
2010 Dürüst Oyun
2007 Son Ültimatom
2007 The Killing Floor
2005 E-katil
2004 Mail Order Wife
2004 Medusa Darbesi
2004 Terry Tate, Office Linebacker: Sensitivity Training (Kısa Film)
2003 Two Harbors (Kısa Film)
2003 Arrested Development (Kısa Film)
2003 Otto+Anna (Kısa Film)
2003 Gabriel y Gato (Kısa Film)
2003 One Man's Castle (Kısa Film)
2002 Indie Is Great (Kısa Film)
2002 Geçmişi Olmayan Adam
2001 Kissing Jessica Stein
2001 See Jane Run

Televizyon

2019 Second City
2018 Nightflyers
2018 Suits
2018 Impulse
2016 Invisible
2016 Captive (Belgesel Dizi)
2016 I Am Rebel (Belgesel Dizi)
2014 Covert Affairs
2013 The Arrangement (TV Filmi)
2012 I Just Want My Pants Back
2012 The Unexplained (Belgesel Dizi)
2009 Knight Rider
2007 Mr. and Mrs. Smith (Kısa Film)
2007 Business Class (TV Filmi)
2006 The PTA
2006 Heist
2004 The O.C.

Senaryo

2018 Impulse (TV Dizisi)

Oyuncu

2014 FX Movie Download (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Doug Liman Fotoğrafları

Doug Liman Haberleri