Douglas Booth

Douglas Booth

Douglas Booth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1992

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz aktör ve model.

Tam adı Douglas John Booth'tur. 2010 yılında 'Worried About the Boy' filminde Boy George ve 2013 yılında Romeo ve Juliet filminde Romeo karakterleriyle tanınmıştır. Booth yarı İspanyol ve yarı Hollanda asıllıdır.

Filmografi

2017 Loving Vincent
2017 Mary Shelley
2016 Pride and Prejudice and Zombies
2016 The Limehouse Golem
2015 Jupiter Ascending
2014 Noah
2014 The Riot Club
2013 Romeo & Juliet
2012 LOL
2009 From Time to Time
2006 Hunters of the Kahri

Televizyon

2015 And Then There Were None (Mini Dizi)
2012 In Love with Dickens (TV Filmi)
2011 Christopher and His Kind (TV Filmi)
2011 Great Expectations (Mini Dizi)
2010 Worried About the Boy (TV Filmi)
2010 The Pillars of the Earth (Mini Dizi)

Sesli Kitap

2017 Northanger Abbey
2017 Scarlet City Part I, II, III

Görev Aldığı Yapımlar

Douglas Booth Fotoğrafları

Douglas Booth İle İlgili Haberler

Portreler