Douglas Booth

Douglas Booth

Douglas Booth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1992

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

Douglas Booth, (d. 9 Temmuz 1992, Londra, İngiltere) İngiliz aktör, model. 2010 yılında 'Worried About the Boy' filminde canlandırdığı Boy George tiplemisiyle tanınmıştır. Son filmi Romeo ve Juliet de Hailee Steinfeld tarafından canlandırılan Juliet karakterine eş Romeo'yu canlandırmıştır. Booth yarı İspanyol ve yarı Hollanda asıllı olup kariyeri boyunca toplamda dokuz filmde rol almıştır.

Filmografi


2006   Hunters of the Kahri   Sagar  
2009   From Time to Time   Sefton  
2010   Worried About the Boy   Boy George   Televizyon dizisi
2010   The Pillars of the Earth]]   Eustace  
2011   Christopher and His Kind   Heinz Neddermayer   Televizyon dizisi
2011   Great Expectations   Pip  
2012   LOL   Kyle  
2013   Romeo ve Juliet   Romeo   Completed
2014   Noah   Shem   Post-Production

Görev Aldığı Yapımlar

Douglas Booth Fotoğrafları

Douglas Booth İle İlgili Haberler

Portreler