Douglas Booth

Douglas Booth

Douglas Booth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1992

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz aktör ve model.

Tam adı Douglas John Booth'tur. İspanyol ve Hollanda asıllıdır. Jüpiter Yükseliyor (2015), Aşk ve Gurur ve Zombiler (2016), LOL USA (2012) ve The Dirt (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Little People
2020 The Last Planet
2021 Gore
2020 Salinger Yılım
2018 The Dirt
2017 Loving Vincent (Seslendirme)
2017 Mary Shelley
2016 Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 The Limehouse Golem
2015 Jupiter Yükseliyor
2015 Sweat (Kısa Film)
2014 Noah
2014 The Riot Club
2013 The American Tetralogy (Video)
2013 Romeo & Juliet
2012 LOL
2009 From Time to Time
2006 Hunters of the Kahri

Televizyon

2015 And Then There Were None (Mini Dizi)
2012 In Love with Dickens
2011 Christopher and His Kind (TV Filmi)
2011 Great Expectations (Mini Dizi)
2010 Worried About the Boy (TV Filmi)
2010 The Pillars of the Earth (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Douglas Booth Fotoğrafları

Douglas Booth Haberleri

Portreler